28 de des. 2010

Arriba Cap d'any

Fa molts dies que no escric cap post i a les portes de finalitzar i començar l’any, intentaré escriure quatre ratlles de com anat l’any i de com espero el proper, no serà cap carta als reis Mags de l'Orient, simplement les meves reflexions.

No sé per on començar, la ciutat viu els moments més baixos en política, no hi ha cap líder ni projecte. Desprès de la cagada socialista d’agafar un govern en un mal moment, que no afavoreix la recerca d’un nou líder desprès de la marxa del meu amic Antonio, amb un ajuntament endeutat fins les selles i cap marge de maniobra per fer res, no es el millor moment per fer de govern, poder les ganes o l'ànsia d’alcaldia els han traït a l’hora d’entrar a governar un dels ajuntaments més caòtics econòmicament parlant, i al costat d’una de les persones que més pot desgastar qualsevol govern a la nostre ciutat. Tot això l’únic que ha ocasionat es fer alternativa a qui ens ha portat a la situació actual, gràcies a fer bo el dit “en el país dels cecs el borni es el rei”.

La veritat es que en aquests moments de crisis, no tant sols econòmica, també de valors, d’ètica o moral de les persones, per la falta de referents o millor dit de líders. Es quant es veu la talla política del que'ns governen. El més fàcil per un polític mediocre es apujar impostos i retallar la despesa percentualment. Quin nivell!. Penso que l’autèntic polític de nivell es qui valora i busca solucions amb l’ajut o al costat de la societat, que en definitiva es per qui governen, No?. Això de tenir un bon polític a Cerdanyola, es simplement ciència ficció.

Per últim i com ja he dit a més d’un, no vull estar en cap llista electoral a les properes municipals, no es el meu moment... altres tenen més necessitat de ser-hi o se’ls passarà l’arròs, la veritat es que fins que CDC no canviï les formes de fer a Cerdanyola, mai no podrem aprofitarem l’efecte Mas. Penso que ja es hora de buscar un líder de veritat capaç d’aglutinar totes les tendències i formes de fer de CiU a la resta del país. Trobo molt baix el que s’ha fet amb la Consol, tot i ser el mateix que ella em va fer a mi, crec que ningú es mereix això. També tinc que dir que tant l’Alfons com el Marc no son cap novetat, simplement son més del mateix, i crec que ja es hora de que la gent de CiU diguem el que pensem d’una vegada, sense por de ser maltractats o arraconats fins que ens cansem i ho deixem. Tot el contrari es hora d’obrir portes, de parlar clar i crear un projecte comú entre tots, i de fer pinya d’una vegada al voltant d’un líder de veritat, capaç d’aglutinar i suma per no seguir restar com fins ara.

Bon i esperançador any 2011 a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada