28 de juny 2011

Un govern de dues velocitats

Seguin donant opinió del que passa políticament a la meva ciutat, he de dir que tinc la sensació que tindrem un govern a cerdanyola que es mourà a dues velocitats, la que podran fer al seu aire directament i la que es quedarà truncada als plens. Vull recordar, que son el màxim orgue de govern de la ciutat.

No veig cap indici de millora en les relacions bilaterals del govern, l’inmovilisme dels socialistes contrasta amb l’activitat frenètica dels convergents per fer fora qualsevol opció que pogués apartar-los del govern preferent amb els socialistes. L’únic que podria entrar si canvien molt les coses podria ser ICV, però alguns temes personals podrien fer trontollar l’opció, tot i que si tarden molt més temps, es podrien adonar que estan a l’oposició els pot donar més rèdits polítics, com ja ha fet el PP de la mà del Manel que segueix en un nivell molt alt, respecte tots el politics que es mou per la ciutat.

Per últim i a modus d’exemple de les dues velocitats, serà el cartipàs municipal que fa uns dies es va fer públic, i que dijous pot evidenciar les dues velocitats que us he dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada