28 de jul. 2011

Del suspès de juny a la revalida de setembre

La política de Cerdanyola a suspès curs i ara ens queda la revalida de setembre per intentar passar de curs. Aquest any hem tingut molt mals estudiants i per desgracia el nivell a baixat força, sols ens queda estudiar per intentar recuperar el temps perdut. L’estiu o millor dit l’agost el mes per excel·lència de les vacances estivals, serà moment per relaxar-se una mica i no deixar d’estudiar per poder superar el suspès polític que tenim a dia d’avui.

Esperem que els mals estudiants, tinguin temps de gaudir de l’estiu tot repassant una mica la matèria, necessitem aprovar el setembre i tenir un govern fort a la ciutat, penso que dues son les alternatives reals a dia d’avui, PSC-PP-CiU o PP-ICV-CiU les altres forces no volen ser-hi, uns per concepte i d'altres per necessitat.

Qualsevol de les dues opcions pot ser bona per la ciutat, ara sols falta veure qui millor fa els deures i estudia més que els altres per aconseguir passar de curs amb la suficient nota per afrontar la difícil legislatura que tindrem.

Bones vacances a tots i fins setembre












4 comentaris:

  1. cada cop guanya més força: ICV+PP+CIU

    Veurem al setembre. la bona relació Santi+Buenaño podria arrivar a bon port. Se sumara CiU??? aquesta és la pregunta.

    Bones vacances

    ResponElimina
  2. Em venen ganes d'agafar un retolador vermell...

    ResponElimina
  3. Retolador? Una brotxa ben grossa!

    PD: el pacte ICV+CiU+PP és impossible.

    ResponElimina
  4. El pacte ICV+PP+CiU està quasi tancat. Ja son historia els socialistes.

    ResponElimina