9 de gen. 2012

Un cop els reis no ens han portat res...

Ja hem canviat d’any, els reis mags de l’Orient ja han passat... i res no ha canviat!!!!! Aquest estil tant característic d’alguns partits de marejar la perdiu i no fer res, “qui dia passa, any empeny” ja s’ha instal·lat i arrelat un altre cop a la ciutat, si ja fa molts mesos qüestionava la capacitat de poder arribar acords per formar govern, ara estic convençut que mai no tindrem govern, podrem tenir majories, però mai un govern!!!!

Vist el panorama desolador i com van les coses millor no fer res, i espera quatre anys més, millor dit, tres i escaig que ja portem vuit mesos perduts, aviam si sona la flauta!!!!!. Tot i que Cerdanyola crec que no s’ho mereix... la falta de mires, objectius, projectes, propostes, solucions, i sobretot il·lusions, ens porta al pessimisme absolut que vivim.

Avui no vull mira fora i definir cada una de les opcions possibles, penso que un dels principals problemes es la falta de lideratge a CiU, i un concepte caduc i poc ambiciós de partit, o millor dit de federació de partits, tot i que els recels d’uns i la submissió dels altres, el fan funcionar com una sola cosa..., un vaixell a la deriva!!!!!.

També penso que es hora de canvis, que es hora de definir un nou model oberturista, per donar cabuda als models de fora de Cerdanyola, que funcionen amb més o menys normalitat, i que aquí ens costa tant afrontar-ho. Poder aquí es on intervé el tarannà de les persones, amb les reticències d’uns, ignorància d’altres, por a perdre protagonisme o simplement l’arraconament i silenci de la resta, penso que tots som culpables, uns per activa i altres per passiva.

La qüestió es, si la marca CiU pot mobilitzar més de 6 mil cerdanyolencs a l’hora de votar, com pot ser que les decisions i funcionament de CiU a Cerdanyola sigui cosa de 3 o de 10, o si molt m’apures de 50 persones, i casi totes tallades pel mateix patró, i que en cap cas representen la gran diversitat i riquesa de pensament que conforma la gran família de CiU.

Penso que es hora de canvis, es hora de dir les coses pel seu nom, i es hora de sortir del carrer Sant Ramon!!!!!!

1 comentari:

  1. Sí que és cert que uns maregen la perdiu però tu no has sabut mai on pondre l'hou.

    ResponElimina