25 de febr. 2012

Un col•lapse financer que amenaça de paralitzar la ciutat

Amb la publicació del deute que té la Generalitat amb la ciutat, s’obre la Caixa de Pandora sobre els deutes. Ara penso que seria bo fer públic el deute de l’Ajuntament en vers els proveïdors i les entitats de la ciutat. Ens adonarem que la cadena financera comença a col·lapsar la ciutat i que la falta de fluïdesa, i no tant sols de diners, fa mesos que esta establerta a l’ajuntament.

Els polítics locals cada cop s’amaguen més sota l’ala o se’n van a fer les Barcelones com si donessin per perduda o ensorrada la nostre ciutat. La falta de fluïdesa política i la incapacitat d’articular propostes deixant de banda els colors polítics, cada cop és més evident. Mentrestant, la resta ens ho mirem tot esperant que algú sigui capaç de defensar d’una vegada per totes els interessos de la nostra ciutat.

Vista la situació, Jo em declaro NACIONALISTA Cerdanyolenc i a partir d’ara plantejo que tanquem files al voltant de la ciutat i no dels partits polítics. Posem fronteres a les entrades i sortides, tot cercant solucions cap a l’autosuficiència municipal, i treballem per poder crear un full de ruta que millori la situació de la nostra ciutat independentment de la resta del territori. No només hem de viure, hem de militar com a Cerdanyolencs i ara demanem una Cerdanyola Independent!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada