12 de març 2012

ARA NO TOCA…

Fa molts mesos que ronda la perdiu per Cerdanyola, i els professionals de marejar-la ja van sortir a buscar-la fa 9 mesos i escaig, un fet que està comportant la paràlisis mortal de la ciutat. Amb un partit guanyador de les eleccions, en minoria, que no són capaços de gestionar aquesta avantatge i encara menys de trobar solució. Principalment per l’esperit de caçadors de perdius que tenen, o per la incapacitat de fer prevaldré qüestions i interessos de ciutat, per sobre de les ideològiques, dels partits o fins i tot de les personals. Que trist es veure aquest espectacle!!!.

Ara sembla ser que es planteja fer un govern ampli en minoria, quin sentit té? L’únic que l’hi veig és una necessitat i no pas una solució... Com a mínim, posats a fer quelcom més del que s’ha fet fins ara, no seria millor buscar majories per tirar endavant un full de ruta que plantegés reptes de futur per la ciutat, i ens deixem de continuar marejant la perdiu?

Del que estic convençut és que jo no vull tenir al govern de la meva ciutat aquests “marejadors de perdius professionals” que tenim. Per tant, torno a demanar públicament que mirem de fer un govern Independentista Cerdanyolenc!!!!, deixem-nos per un moment de ideologies, colors, partits polítics, i pensem amb el millor per la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada