12 d’abr. 2012

Una altra Cerdanyola és possible


Fa dies que li dono voltes a la situació actual i el moment que ens toca viure, un fet que no ens deixa veure el futur amb il·lusió. No vull donar la raó a qui diu que les coses sempre poden anar a pitjor, i que si seguim com fins ara, segur que aniran pitjor... És per això que vull encoratjar als regidors i regidores del nostre municipi a fer l’esforç de veure en comú una altra Cerdanyola. Ni de dretes ni d’esquerres, ni blanca ni negra. Simplement optimista i de futur, la que cerca complicitats amb tots els sectors de la nostra societat, la que treballa conjuntament per dissenyar aquesta gran ciutat de futur que ens espera. Per això demano a tots predisposició per parlar-ne, generositat per assumir-ho, i molta valentia per afrontar-ho.

Necessitem treure el millor de nosaltres per no tornar a caure en errors del passat, hem de treballar plegats per resoldre els problemes actuals de la nostra ciutat, fomentar l’ocupació de la gent, trobar l’ajust i rigor pressupostari necessari, cercar l’equilibri dels serveis municipals, mantenir i millorar els equipaments, racionalitzar els consums, planificar la mobilitat, fomentar el respecte al medi ambient, millorar la cooperació entre entitats e institucions, i fomentar la participació i generositat de tots... Vull seguir somiant amb una Cerdanyola plena i lliure, que no depengui dels de fora, per la incompetència dels de dintre.

Jo vull una Cerdanyola on tothom hi sigui, amb la convicció que tots junts podem fer una Cerdanyola millor i de futur. No vull els especuladors de resultats, ni els marejadors de perdius, simplement vull veure gent que cregui de veritat amb el potencial de la nostra ciutat… La Cerdanyola que jo vull és l’optimista i independent!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada